Θερμόμετρο πολλαπλών χρήσεων με μαγνητάκι ETI Original price was: 25,50 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 17,85 €. (*Ο Φ.Π.Α προστίθεται στο καλάθι )
Πίσω στα προϊόντα
Κουτάλα τρυπητή (30cm) Original price was: 3,80 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 2,85 €. (*Ο Φ.Π.Α προστίθεται στο καλάθι )

Θερμόμετρο για Sous vide ETI

Original price was: 229,00 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 160,30 €. (*Ο Φ.Π.Α προστίθεται στο καλάθι )

Θερμόμετρο για Sous vide. Η μαγειρική με sous vide έχει δημοφιλής στις επαγγελματικές κουζίνες τα τελευταία έτη. Αυτοί οι νέοι μέθοδοι μαγειρέματος απαιτούν νέες τεχνικές ελέγχου θερμοκρασίας. Ως εκ τούτου η ETi έχει σχεδιάσει ένα sous vide kit που περιέχει ένα θερμόμετρο Therma1, 1 ακίδα θερμοκρασίας 60mm και 1 120mm, ένα αδιάβροχο χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης, ι συσκευασία μαντηλάκια για τις ακίδες και μια βαλίτσας μεταφοράς. Το sous vide – εν κενό είναι μια μέθοδος μαγειρέματος τροφίμων τα οποία έχουν σφραγιστεί σε αεροστεγείς σακούλες και στην συνέχεια μαγειρεύονται σε κάδο με νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα και σε χαμηλή θερμοκρασία. Ο έλεγχος της θερμοκρασίας του πυρήνα είναι πολύ σημαντικός σε αυτή την μέθοδο μαγειρέματος ως εκ τούτου χρειάζεται ένα θερμόμετρο με ακριβείς μετρήσεις. Η μέθοδος εξασφαλίζει στον chef την διατήρηση των συστατικών καθώς και την μικρή απώλεια αρχικού βάρους.

Κάθε σετ περιέχει:

  • 1 θερμόμετρο (221-041),
  • 1 ακίδα 60mm (133-109),
  • 1 ακίδα 120mm (133-110),
  • 1 χρονόμετρο (806-150)
  • 1 ταινία ενός μέτρου (600-475) και
  • 1 θήκη μεταφοράς (834-150).

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Περιγραφή

Θερμόμετρο για Sous vide. Η μαγειρική με sous vide έχει δημοφιλής στις επαγγελματικές κουζίνες τα τελευταία έτη. Αυτοί οι νέοι μέθοδοι μαγειρέματος απαιτούν νέες τεχνικές ελέγχου θερμοκρασίας. Ως εκ τούτου η ETi έχει σχεδιάσει ένα sous vide kit που περιέχει ένα θερμόμετρο Therma1, 1 ακίδα θερμοκρασίας 60mm και 1 120mm, ένα αδιάβροχο χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης, ι συσκευασία μαντηλάκια για τις ακίδες και μια βαλίτσας μεταφοράς. Το sous vide – εν κενό είναι μια μέθοδος μαγειρέματος τροφίμων τα οποία έχουν σφραγιστεί σε αεροστεγείς σακούλες και στην συνέχεια μαγειρεύονται σε κάδο με νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα και σε χαμηλή θερμοκρασία. Ο έλεγχος της θερμοκρασίας του πυρήνα είναι πολύ σημαντικός σε αυτή την μέθοδο μαγειρέματος ως εκ τούτου χρειάζεται ένα θερμόμετρο με ακριβείς μετρήσεις. Η μέθοδος εξασφαλίζει στον chef την διατήρηση των συστατικών καθώς και την μικρή απώλεια αρχικού βάρους.

Κάθε σετ περιέχει:

  • 1 θερμόμετρο (221-041),
  • 1 ακίδα 60mm (133-109),
  • 1 ακίδα 120mm (133-110),
  • 1 χρονόμετρο (806-150)
  • 1 ταινία ενός μέτρου (600-475) και
  • 1 θήκη μεταφοράς (834-150).
Εταιρία

Εταιρία

Eti

Shipping & Delivery